Pendaftaran Versi UR 1234

Terdapat 3 kategori No. Plate

Dapatkan sekarang!

SYARAT-SYARAT PEMBELI NO PLAT KHAS UR:

Sila semak nombor yang diinginkan dan lihat status nombor berkenaan serta harga, jika bersetuju dengan syarat tersebut sila teruskan langkah2 membeli nombor tersebut

  • 📍  Pendaftaran plat ini dijangka akan diwartakan selewat-lewatnya pada bulan April 2021 atau bergantung kepada pihak Jabatan Pengangkutan Jalan Malaysia (JPJ).
  • 📍  Pembeli plat ini hanya boleh mendaftarkan nombor pendaftaran UR di JPJ Wangsa Maju (Kuala Lumpur) dan juga JPJ (Negeri Perlis) sahaja.
  • 📍  Hanya surat rasmi yang dikeluarkan oleh pihak sekretariat (UNIMAP dan AQUATWO SDN. BHD. sahaja) yang dibenarkan untuk didaftarkan di JPJ seperti di atas.
  • 📍  Pihak AQUATWO SDN. BHD. tidak bertanggungjawab sekiranya pembeli atau pembida membeli dan menerima surat daripada pihak lain.
  • 📍  Sebarang pertukaran nama dan surat menyurat hanya boleh dibuat di pejabat sekretariat dengan cas yang ditetapkan oleh pihak.

UR "Amazing Number"

UR 1 hingga 9

Dapatkan!

UR 10 hingga 99

Dapatkan!

UR 100 hingga 999

Dapatkan!

Nombor 3 digit terpilih

Dapatkan!

Nombor 4 digit terpilih

Dapatkan!

UR1000 hingga 9999

Dapatkan!
Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function close() on null in /home1/urplatco/public_html/v1/footer.php:97 Stack trace: #0 /home1/urplatco/public_html/v1/index.php(462): include() #1 {main} thrown in /home1/urplatco/public_html/v1/footer.php on line 97